Nieuwsbrief december 2014

Afsluiting van het jaar

Terugkijkend op het afgelopen jaar zijn we blij om te ervaren dat de Dialoog lééft in IJsselstein. We hebben met veel plezier alle enthousiaste en positieve reacties gelezen. We zien dat wanneer mensen eenmaal over de drempel zijn en meedoen, ze ook meteen fan zijn van de Dag van de Dialoog.
Onze doelstelling om meer kinderen en jongeren te betrekken bij de Dag van de Dialoog is gelukt; de ingang naar scholen is gelegd, de samenwerking tussen de bibliotheek en JIP is veelbelovend en het initiatief vanuit Xpress om jongeren en buurtbewoners aan de dialoogtafel uit te nodigen krijgt hopelijk een vervolg. Spraakmakend was dit jaar de nieuwe tafel bij ZOMO, waar we volgend jaar herhaling en eventueel ook uitbreiding aan zullen geven.

Samenwerking

Zelf kijken we ook terug op een prettige samenwerking met elkaar. Dit jaar hebben Katinka Wiertz en Margret van Paassen op enthousiaste wijze de dialoogstokjes overgenomen van Martin Spanjers en Erika van der Tier. Dit willen we voortzetten en we hebben ons dan ook alle vijf wederom als vrijwilligers gecommitteerd aan de organisatie van de Dag van de Dialoog in 2015. De feedback die we hebben mogen ontvangen nemen we mee, en er zijn ook plannen om ons aanmeldsysteem via de website gebruiksvriendelijker en overzichtelijker te maken. Dank voor al jullie reacties!

Hartelijk dank!

Dank is op zijn plaats aan alle organisatoren en deelnemers, bedankt voor jullie betrokkenheid, aanwezigheid en enthousiasme! Speciale dank gaat uit naar onze sponsoren: Vergadercentrum IJsselstaete, IJsselstein Betrokken, Aren IN Motion, Stichting Pulse, Albert Heijn en gemeente IJsselstein. Ook onze ambassadeurs bedanken we hartelijk: Marijke van Beukering, Ed Booms, Marion Wiendels, Sandeep Anneveldt en Angela Staats. En last but not least danken we onze gesprekleiders die met veel bezieling en aandacht de dialoogtafels hebben begeleid. We hopen ook volgend jaar weer op jullie te mogen rekenen!

Allemaal fijne feestdagen gewenst en een fantastisch nieuwjaar met mooie dialogen.
Tot volgend jaar!

De kerngroep IJsselstein in Dialoog;
Wilma Trompetter
Marja van den Sigtenhorst
Katinka Wiertz
Margret van Paassen
Antoinette van Herpen