Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwe energie door verbinding

Het idee van de Dag van de Dialoog is simpel en doeltreffend: mensen komen samen en wisselen in kleine kring ervaringen uit aan de hand van een thema. Onze doelstelling is om steeds weer verschillende mensen in verbinding met elkaar te brengen door middel van een inspirerend gesprek. Door het uitwisselen van ervaringen, ideeën en dromen ontstaat er onderling vaak meer diepgang en ruimte voor nieuwe inzichten. Onze ervaring is elk jaar weer dat dit mensen nieuwe energie en vooral plezier geeft. Daarom willen we ook dit jaar zoveel mogelijk mensen bij elkaar brengen en enthousiasmeren om vooral met ons mee te doen aan de Dag van de Dialoog. Doe ook jij dit jaar weer met ons mee?

Themakeuze

In de afgelopen maanden zijn wij al verschillende malen bij elkaar gekomen om de Dag van de Dialoog in IJsselstein voor te bereiden. We hebben, samen met een bredere schil van betrokkenen, verschillende thema ’s naast elkaar gelegd. Inmiddels weten we dat tijdens zo’n bijeenkomst zich vaak al een thema ‘als vanzelf’ aandient. Dat was ook dit keer zeker weer het geval.

Het thema waar we dit jaar voor hebben gekozen is: “Een nieuw begin

We zijn benieuwd wat jullie hiervan vinden, en vinden het altijd leuk om jullie reacties te ontvangen. Op 1 juli a.s. gaan we het thema testen door middel van het voeren van proefdialogen in groepjes. Hierbij kunnen we zeker nog een aantal belangstellenden gebruiken, dus als je gelegenheid hebt, dan ben je van harte welkom! Het is ’s avonds en we starten om 20.00 uur bij Pulse, locatie Ewoud kamer 2D, inloop v.a. 19.45 uur. Laat het ons wel even weten dat je komt, dan kunnen we rekening houden met de catering.

Ook meedoen?

Jouw deelname aan de Dag van de Dialoog stellen we uiteraard op prijs. Je bent van harte welkom als organisator van een tafel op een door jou gekozen locatie, of als deelnemer aan een van deze tafels. Heb je zin om gespreksleider te zijn? Je krijgt dan een training in de week voorafgaand aan de dialoogdagen. Vanaf september is het mogelijk om je aan te melden via de website, maar je mag je natuurlijk nu ook alvast aanmelden via een persoonlijk berichtje!

Schrijf in je agenda: IJsselstein in Dialoog vindt plaats op woensdag 11 en donderdag 12 november!!

Namens de Coördinatiegroep IJsselstein in Dialoog;
Wilma Trompetter
Marja van den Sigtenhorst
Katinka Wiertz
Margret van Paassen
Antoinette van Herpen