Nieuwsbrief oktober 2015

1-69De dialoog leeft in IJsselstein!
We merken ieder jaar dat er steeds meer interesse ontstaat voor de dialoog! We worden inmiddels niet alleen opgemerkt door jongeren via scholen en de bieb, maar ook tonen er steeds meer bedrijven belangstelling voor de methodiek die we inzetten tijdens de Dag van de Dialoog. Vanuit verschillende kranten wordt er aandacht aan besteed, hebben jullie ons bijvoorbeeld ook gezien in de Zenderstreek en via Aap Stein? En onze nieuwe burgemeester Patrick Domburg laat meteen zijn gezicht zien door niet alleen zijn eigen ambtstafel beschikbaar te stellen, maar hij schuift zelf ook aan bij een dialoog in de Ontmoetingskerk.

We hopen en rekenen natuurlijk ook op jouw komst. Je kunt kiezen uit 24 tafels, waarvan sommige al volgeboekt zijn! Nieuwe locaties zijn bijvoorbeeld Monuta Landsman, het Brandspuithuisje, Fysiotherapie Poelwaert, Stigho Electro, maar ook de vertrouwde locaties van voorgaande jaren doen dit jaar weer mee. Allemaal prachtige plekken met een enthousiaste gastheer of vrouw, die jou samen met een deskundige gespreksleider graag verwelkomt voor een mooi gesprek in een ongedwongen sfeer over het thema ‘Een nieuw begin’, ook in de avonduren. Dus meld je aan, dan ben je van een plekje verzekerd.

Doe jij dit jaar ook (weer) mee?

In een ongedwongen sfeer zitten er meestal zo’n 6 tot 8 deelnemers aan een tafel. De gespreksleiding is in goede handen, wat bijdraagt aan de ontspanning en waardoor er ruimte is voor iedereen om ervaringen en gedachten over het thema uit te wisselen. Soms herken je jezelf in de ander, en soms zijn juist de verschillen heel verrassend en verrijkend. Het blijkt steeds weer een bijzondere ervaring te zijn, ook als je al eerder hebt mee gedaan!

Meld je aan, wij kijken ernaar uit bekende en nieuwe gezichten te ontmoeten!

Je kunt je aanmelden via onze vernieuwde aanmeldingssite https://dialooginijsselstein.nl. Kies de tafel uit die je het meest aanspreekt en meld je aan. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Uiteraard kun je je ook aanmelden via e-mail of per telefoon. Zie hiervoor de gegevens onderaan de nieuwsbrief.

Slotavond, donderdag 12 november

Je bent ook van harte welkom op de slotavond om samen ervaringen van de dialoogtafels te delen. Tussen 19:30 uur en 21:30 uur zullen we onder het genot van muziek, een hapje en een drankje met elkaar napraten over: ‘Een nieuw begin’. Dit zal plaatsvinden in Vergadercentrum IJsselstaete, Industrieweg 31, 3401 MA IJsselstein.

De coördinatiegroep IJsselstein in Dialoog,
Wilma Trompetter
Marja van den Sigtenhorst
Katinka Wiertz
Margret van Paassen
Antoinette van Herpen