Hallo dialoogvrienden,

Achter de schermen zijn wij al volop in voorbereiding om de de Dag van de Dialoog 2016 op te zetten. Woensdag 9 en donderdag 10 november zijn de dialoogdagen, en we werken dit jaar met het thema ‘Prikkelende verschillen’. Een boeiend onderwerp, dat hebben we zelf al ervaren tijdens de themakeuze en proefdialoog. Vanaf 1 oktober a.s. kun je je via onze site aanmelden voor een dialoogtafel. Er is volop keuze, en we verwachten dat er nog meer tafels zullen aansluiten.

Doe jij ook (weer) mee dit jaar?
Kijk dan eens rustig rond op onze vernieuwde aanmeldingssite. Kies de tafel uit die je het meest aanspreekt en meld je aan. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Per tafel zijn er zes of meer plekken beschikbaar naast de gespreksleider en gastheer/-vrouw. Vol is vol! Uiteraard kun je je ook aanmelden via e-mail of per telefoon. Zie hiervoor de gegevens onderaan de nieuwsbrief.

nieuwsbrief-images

Wil je meedoen als gespreksleider?
Dan kun je je hier ook aanmelden. Op woensdagavond 26 oktober vindt een training plaats voor alle aangemelde gespreksleiders in Vergadercentrum IJsselstaete op de Industrieweg 31 in IJsselstein. Je bent welkom vanaf 19:15 uur, we starten om 19:30 uur. De training zal ongeveer twee uur duren. Kun je er niet bij zijn, laat het ons dan even weten! Heb je vragen of gespreksleider zijn iets voor jou is, dan kun je ook even bellen met Katinka 06-465 935 09 of Wilma 06-524 209 89.

Posters en flyers
Op dit moment worden onze kleurrijke posters en flyers verspreid door IJsselstein. Alle tafelorganisatoren ontvangen posters om deze voor het raam te kunnen hangen. Wil je ook posters en flyers ontvangen? Meld dit dan via het contactformulier, dan zorgen wij ervoor dat je ze zo snel mogelijk ontvangt. Je kunt ze ook hier downloaden en zelf uitprinten.

Meld je aan, wij kijken er naar uit bekende en nieuwe gezichten te ontmoeten!

Namens de Coördinatiegroep IJsselstein in Dialoog;
Wilma Trompetter
Jette Bertels
Katinka Wiertz
Margret van Paassen
Antoinette van Herpen