Hallo dialoogvrienden,

Achter de schermen zijn wij al volop in voorbereiding om de de Dag van de Dialoog 2017 op te zetten. Woensdag 8 en donderdag 9 november zijn de dialoogdagen.

Dit jaar gaan we op een andere manier aan het werk met het thema. Voor de afwisseling en ook om een stukje dynamiek te creëren gaan we in dialoog met een cluster van 3 thema ‘s. De rode lijn van die we inzetten noemen we Diepgang, waar we de volgende 3 dialoogthema’s aan koppelen:

  • Aandacht
  • Verwondering
  • Harmonie

Elke tafel kiest van tevoren uit een van deze 3 thema ‘s, waarbij we wel proberen om ze alle drie gelijkmatig te verdelen over alle beschikbare tafels. Als deelnemer heb je dus meer keuze. Het is ook leuk om achteraf met elkaar de ervaringen uit te wisselen, bijvoorbeeld tijdens de slotavond. We verwachten dat ook hier weer mooie gesprekken uit naar voren zullen komen, die persoonlijk en ook herkenbaar zullen zijn. We kijken ernaar uit om met elkaar in dialoog te gaan!

Doe jij ook (weer) mee dit jaar?
Kijk dan eens rustig rond op de aanmeldsite van Dialoog in IJsselstein. De eerste tafels zijn inmiddels aangemeld, en er volgen er meer. Je kunt ook zelf een tafel organiseren.
Als deelnemer kies de tafel uit die je het meest aanspreekt en meld je aan. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Per tafel zijn er meestal zes plekken beschikbaar naast de gespreksleider en gastheer/-vrouw. Vol is vol! Uiteraard kun je je ook aanmelden via e-mail of per telefoon. Zie hiervoor de gegevens onderaan de nieuwsbrief.

Wil je meedoen als gespreksleider?
Dan kun je je ook aanmelden op via de aanmeldsite van Dialoog in IJsselstein. Op woensdagavond 1 november vindt een training plaats voor alle aangemelde gespreksleiders in Vergadercentrum IJsselstaete op de Industrieweg 31 in IJsselstein. Je bent welkom vanaf 19:15 uur, we starten om 19:30 uur. De training zal ongeveer twee uur duren. Kun je er niet bij zijn, laat het ons dan even weten! Heb je vragen of gespreksleider zijn iets voor jou is, dan kun je ook even bellen met Katinka 06-465 935 09 of Wilma 06-524 209 89.

Posters en flyers
Op dit moment worden onze kleurrijke posters en flyers verspreid door IJsselstein. Alle tafelorganisatoren ontvangen posters om deze voor het raam te kunnen hangen. Wil je ook posters en flyers ontvangen? Meld dit dan via info@ijsselsteinindialoog.nl, dan zorgen wij ervoor dat je ze zo snel mogelijk ontvangt.

Meld je aan, wij kijken er naar uit bekende en nieuwe gezichten te ontmoeten!

Namens de Coördinatiegroep IJsselstein in Dialoog;
Wilma Trompetter
Jette Bertels
Katinka Wiertz
Jos de Wit
Antoinette van Herpen