Nieuwsbrief september 2015

nieuwsbrief september 2015Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor een dialoogtafel!!
Nu al kun je kiezen uit 16 tafels en iedere dag komen er nog nieuwe tafels bij. Je kunt aan tafel schuiven bij mensen thuis, in het stadhuis, in lunchroom Zomo, in de bibliotheek, op basisscholen, in jongerencentra, het brandspuithuisje, in winkels en in enkele bedrijven. Allemaal prachtige plekken met een enthousiaste gastheer of vrouw, die jou samen met een deskundige gespreksleider graag verwelkomt voor een mooi gesprek in een ongedwongen sfeer over het thema ‘Een nieuw begin’.

Heel blij zijn wij dit jaar met een ruim aanbod aan avondtafels en met de betrokkenheid van IJsselsteinse ondernemers die de dialoog een warm hart toe dragen.

Wil jij dit jaar meedoen?

Kijk dan eens rustig rond op onze vernieuwde aanmeldingssite https://dialooginijsselstein.nl. Kies de tafel uit die je het meest aanspreekt en meld je aan. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Per tafel zijn er zes of meer plekken beschikbaar naast de gespreksleider en gastheer/-vrouw. Vol is vol! Uiteraard kun je je ook aanmelden via e-mail of per telefoon. Zie hiervoor de gegevens onderaan de nieuwsbrief.

Wil je meedoen als gespreksleider?

Dan kun je je ook aanmelden op https://dialooginijsselstein.nl. Op woensdagavond 28 oktober vindt een training plaats voor alle aangemelde gespreksleiders in Vergadercentrum IJsselstaete op de Industrieweg 31 in IJsselstein. Je bent welkom vanaf 19:15 uur, we starten om 19:30 uur. De training zal ongeveer twee uur duren. Kun je er niet bij zijn, laat het ons dan even weten! Heb je vragen of gespreksleider zijn iets voor jou is, dan kun je ook even bellen met Katinka 06-465 935 09 of Wilma 06-524 209 89.

Posters en flyers

Op dit moment worden onze kleurrijke posters en flyers verspreid door IJsselstein. Alle tafelorganisatoren ontvangen posters om deze voor het raam te kunnen hangen. Wil je ook posters en flyers ontvangen? Meld dit dan via info@ijsselsteinindialoog.nl, dan zorgen wij ervoor dat je ze zo snel mogelijk ontvangt.

Meld je aan, wij kijken er naar uit bekende en nieuwe gezichten te ontmoeten!

Namens de Coördinatiegroep IJsselstein in Dialoog;
Wilma Trompetter
Marja van den Sigtenhorst
Katinka Wiertz
Margret van Paassen
Antoinette van Herpen